Antifeixistes.org

Tota la informació sobre l'extrema dreta al País Valencià

El GAV torna a atacar el Centre Social Terra de Benimaclet

El passat dilluns 21 de gener, el GAV tornava a embrutar les parets del Centre Social Terra de Benimaclet amb pintades amenaçants signades pel mateix col·lectiu. No és la primera vegada, ja que aquest centre social és una de les ví­ctimes habituals dels terroristes d’extrema dreta, que deixen sempre la seua signatura en forma de pintades de color blau a les parets del voltant del bar. Reproduïm el comunicat que ha emés l’assemble del Centre Social Terra.

El darrer dilluns 21 de gener, a la matinada, va ser atacat el Centre Social “Terra” de Benimaclet, el qual va ser objecte de diverses pintades com: “Catalanistes go home” o “Terroristes” (totes elles deixant constància de la poca capacitat neuronal dels agressors, que es reivindicaren signant en nom de les joventuts del GAV).
Aquesta agressió es suma a les patides aquest darrer divendres al barri de Benimaclet per dos joves veïnes que van ser atacades per un grup nombrós de neonazis armats que els apallissaren i perseguiren. Aquestes agressions venien precedides per altres eixa mateixa nit a altres barris de la ciutat (Zaidia, Cedre i Mislata, Meliana…).
Com venint denunciant des de fa temps, el nostre barri està convertint-se en cau de joves neonazis i de blavers feixistes que només comprenen el llenguatge de l’odi, la violència i la intolerància, amparats, això si, per la impunitat de no sentir-se perseguits per la justí­cia ni la policia espanyoles.
Davant d’això, només ens queda un camí­: la lluita i el combat contra el racisme, el feixisme i la intolerànciá. és a dir, ens queda lluitar per un Benimaclet lliure d’aquesta lacra, per uns Països Catalans lliures.

Centre Social-bar “Terra” de Benimaclet